Τα νέα μας

Σεπτέμβριος 02, 2021

Για την πρόσκληση κατάταξης πατήστε εδώ

Για οδηγίες κατάταξης πατήστε εδώ

Για το υγειονομικό πρωτόκολλο παρουσίασης πατήστε εδώ

Αύγουστος 17, 2021

Στις 29 Ιουνίου 2021,πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία, εκ των τεσσάρων που υλοποιούνται ετησίως, με την συμβολή συνεργείου του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου . Στην αιμοδοσία συμμετείχαν Σπουδαστές, στελέχη, πολιτικό προσωπικό και οπλίτες που υπηρετούν στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής.

Αύγουστος 17, 2021

Η Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής, συμμετέχει στο Μilitary Εrasmus (Εmilyo)», που είναι μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την ανταλλαγή νέων  Aξιωματικών,  εμπνευσμένη από το πρόγραμμα Εrasmus.  To Εmilyo τελεί υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Ασφάλειας και Άμυνας, του  ESDC. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενθάρρυνση ανάπτυξης κοινής κουλτούρας  για την ασφάλεια και άμυνα μεταξύ των νέων αξιωματικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης , ώστε να επιτευχθεί η δημιουργία 100% διαλειτουργικών Ενόπλων Δυνάμεων. Σε αυτό το πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των στρατιωτικών ιδρυμάτων της Ευρώπης, η Αξιωματικός-...

Αύγουστος 17, 2021

Στις 22 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη της IV τάξης Σπουδαστών της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής σε Φρεγάτα τύπου "S" του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας.