Τα νέα μας

Απρίλιος 03, 2018

Φωτογραφικό υλικό από τη Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Απρίλιος 03, 2018

Αναρτώνται φωτογραφίες από τη συμμετοχή της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής στους αγώνες του πρωταθλήματος των Στρατιωτικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2018.

Στους φετινούς αγώνες οι αθλητικές ομάδες που εκπροσώπησαν τη ΣΑΝ ήταν οι ομάδες της Σκοπευτικής, Κολύμβησης, Ξιφασκίας, Αντισφαίρισης και του Στίβου, κατακτώντας συνολικά 6 μετάλλια: Ένα ασημένιο στην κολύμβηση γυναικών, χάλκινο στο ατομικό γυναικών ξιφασκίας, χάλκινο στο ομαδικό γυναικών ξιφασκίας, χάλκινο στο ομαδικό ανδρών ξιφασκίας, χάλκινο στο ακόντιο γυναικών και χάλκινο στο ομαδικό...

Μάρτιος 30, 2018

Από την Παρ 23 Φεβ 18 έως την Κυρ 25 Φεβ 18 πραγματοποιήθηκε χειμερινή διαβίωση στον υπαίθριο χώρο εντός της περίφραξης του στρατοπέδου Σακέττα Α΄ της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής. Σκοπός ήταν η εξομοίωση των συνθηκών εκστρατείας και η εκπαίδευση των σπουδαστών στον διττό τους ρόλο ως μαχητή και νοσηλευτή.
Κύριο αντικείμενο της εκπαίδευσης ήταν η προετοιμασία και διεξαγωγή της ΤΑΜΣ Περισυλλογής Διάσωσης και Παροχής Βοηθειών σε τραυματίες κατά τη διάρκεια πολέμου ( Οργάνωση και Λειτουργία ανεξάρτητου Λόχου Υγειονομικού σε εκστρατεία )
Η άσκηση είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα,...

Μάρτιος 29, 2018

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, 26 Σπουδαστές του I Έτους συνοδεία 1 Αξιωματικού πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στην Αθήνα, όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, από τις αρχές της προϊστορίας έως την ύστερη αρχαιότητα.