Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής

Εκδηλώσεις

Οκτώβριος 04, 2018

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Ορκωμοσία των Απόφοιτων Σπουδαστών της Σχολής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ιανουάριος 23, 2017

Στις 26-30 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί συνέδριο του ERGOMAS στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο έγγραφο.

Περισσότερα στοιχεία για ERGOMAS.

Μάιος 05, 2014

Το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 αντιπροσωπεία της Σ.Α.Ν. παραβρέθηκε στο 5ο Συνέδριο για την Κρητική Διατροφή και Υγεία, που διοργανώθηκε στο πλοίο Έλυρος της ΑΝΕΚ στον Πειραιά. Το παρόν τους έδωσαν εκλεκτοί επιστήμονες, ιατροί, ερευνητές και Ολυμπιονίκες. Αφορμή για την επίσκεψη στάθηκε η πρόσκληση της Σχολής από τον Σμηναγό (Δ) Δημοσθένη Ταμπάκο-Χρυσός Ολυμπιονίκης και προπονητής της Σχολής. Στην ημερίδα παρέθεσε ομιλία με θέμα “Διατροφή και καθημερινή ζωή- μια νέα προοπτική”.

Δεκέμβριος 05, 2012

Η θερινή διαβίωση της ΣΑΝ πραγματοποιήθηκε και φέτος στο ύψωμα Καναπίτσα Λιτοχώρου Πιερίας από 9 έως 17 Ιουλίου,  με τη συνδρομή της ΧΧIV ΤΘΤ σε όλα τα θέματα ΔΜ.

Το πρόγραμμα είχε στρατιωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα σε περιβάλλον εκστρατείας. Ήταν πραγματικά πολύτιμη εμπειρία για όλους τους μαθητές, καθώς γνώρισαν καινούργια και ενδιαφέροντα πράγματα στα πλαίσια της καθημερινής στρατιωτικής εκπαίδευσης, ενώ οι πρωτοετείς ήρθαν αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσουν.Αξιωματικοί και σπουδαστές…