Εκδηλώσεις

Δεκέμβριος 20, 2021

Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των Σπουδαστών της ΣΑΝ και με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, πραγματοποιήθηκαν Επετειακές Ομιλίες στην αίθουσα Διαλέξεων της Σχολής, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.
Πιο αναλυτικά, ο Υπίλαρχος Ιωάννης Χολίδης , Υπ. Διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, παρουσίασε ομιλία με τίτλο «Η παρακμή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, καταλύτης για την επιτυχία της Ελληνικής Επανάστασης του 1821».
Επιπλέον, ο Ανθλγός (ΦΠΖ) Θεοφάνης Βλάχος, Υπ. Διδάκτωρ Στρατιωτικής Ιστορίας του...

Νοέμβριος 18, 2021

Την Τετάρτη  17 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για τη Γενέθλιο Ημέρα της ΣΑΝ. Ο Αρχιπλοίαρχος (ΥΙ)  εα Αριστείδης Διαμαντής ΠΝ, παρουσίασε ομιλία με θέμα «Στρατιωτική Νοσηλευτική στην Ελλάδα: Μικρό Οδοιπορικό στη Μνήμη και στην Ιστορία». Εν συνεχεία, έγινε βράβευση του ΙΙΙετή Σπουδαστή Ηλία Βελισσαρίου με τιμητική πλακέτα από τη Σχολή, καθώς και αναμνηστικού επαίνου και επετειακού νομίσματος από το ΓΕΕΘΑ, για την εργασία που εκπόνησε για την Επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Ακολούθησε ομιλία από τον Αρχηγό της Σχολής με θέμα: «Νοσηλευτής του Μέλλοντος»....

Οκτώβριος 04, 2018

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Ορκωμοσία των Απόφοιτων Σπουδαστών της Σχολής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ιανουάριος 23, 2017

Στις 26-30 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί συνέδριο του ERGOMAS στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο έγγραφο.

Περισσότερα στοιχεία για ERGOMAS.